Система ABS спалила новий Ford Bronco

Система ABS спалила новий Ford Bronco

05 грудня 2022
0

Сучасні автомобілі буквально напхані різними електронними помічниками. Вони повинні робити життя водіїв легшим, а поїздки - комфортнішими та безпечнішими. Але іноді все відбувається з точністю навпаки. Як, наприклад, із новим Ford Bronco.

Власник цього позашляховика, під час руху заміським шосе, змушений був застосувати систему екстреного гальмування, щоб уникнути зіткнення з оленем. Все начебто пройшло гладко, але вже за кілька кілометрів система ABS заблокувала гальма і розірвала гальмівну магістраль. Це призвело до короткого замикання, після якого спалахнув вогонь.

Оскільки інцидент стався за містом, оперативно допомогти ніхто не зміг. Полум'я з-під капота перекинулося на кузов та салон машини. Вціліти вдалося лише кормі, та й то частково. На щастя, водій та пасажири встигли залишити автомобіль та не отримали жодних травм. Відновленню цей Ford Bronco не підлягає.

У компанії поки що не прокоментували цю ситуацію. Але експерти почали шукати схожі випадки, і поки що безуспішно. Це говорить про відсутність серійності інцидентів, що вже непогано. Єдине, що вдалося знайти, так це кілька випадків із блокуванням гальм системою ABS. Але жоден з них не призвів до замикання та займання.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація