Скандинавські майстри створили ідеальний «Гелендваген»

Скандинавські майстри створили ідеальний «Гелендваген»

02 грудня 2023
0

У Фінляндії виконали цікавий тюнінг Mercedes-Benz G-Class. Позашляховик вирішили осучаснити і підготувати до серйозного бездоріжжя. Власник авто захотів сучасний тридверний «Гелендваген», проте короткої версії у нинішнього покоління Mercedes G-Class немає - її припинили випускати ще 2011 року.

Старий «Гелендваген» переробили в стилістиці нового зарядженого Mercedes-AMG G63 у позашляховому виконанні 4x4 Squared. Він отримав передню частину від сучасної моделі: йому замінили решітку радіатора і бампер, а також встановили діодні фари. Ззаду замінено ліхтарі.

До того ж, з'явилися і позашляхові атрибути Mercedes-AMG G63 4x4 Squared. Авто оснастили портальними мостами, що істотно збільшило його кліренс. Також звертають на себе увагу шноркелі, карбонові розширювачі арок і величезні 22-дюймові диски з позашляховою гумою розміром 325/55 R22.

Характеристики «Гелендвагена» поки що не розголошують. Для довідки: новий Mercedes-AMG G63 4x4 Squared оснащений 4,0-літровим V8 твін-турбо на 585 к.с. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 4,6 с і розвинути 210 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація