Skoda показала на відео новий Superb

Skoda показала на відео новий Superb

07 травня 2023
0

Чеська компанія Skoda почала частково розсекречувати флагманське сімейство Superb четвертого покоління. Його прем'єру, яка відбудеться восени, приурочать до 90-річного ювілею моделі.

На новому відеотизері довжиною менше хвилини чеська марка показала два накриті покривалом автомобілі - новий ліфтбек Superb і версію Combi.  І той, і інший встали в перший ряд, немовби показуючи цим спадкоємність усіх попередніх поколінь флагманської лінійки, історія якої бере свій початок у далекому 1934 році.

Розглянути і будь-яким чином оцінити дизайн нового Skoda Superb на тизері неможливо, при цьому він ще раз підтвердив той факт, що переходу до нової фірмової стилістики під назвою Modern Solid від нього можна не чекати. Натомість дизайнери чеської компанії обмежаться тільки певними змінами авто, про що свідчить «поперекова» лінія моделі, що проглядає крізь покривало.

Подробиць про технічну «начинку» Skoda Superb нового покоління поки що небагато. Наразі для нової моделі обіцяно тільки вдосконалені двигуни (як бензинові, так і дизельні) і плагін-гібридний силовий агрегат. Також не можна виключати відмову від модифікацій з МКПП, попит на які знижується з кожним роком.

Джерело: ТАРАНТАС НЬЮС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація