Skoda показала новий Kodiaq на відео

Skoda показала новий Kodiaq на відео

03 жовтня 2023
0

Кросовер Skoda Kodiaq, який вийшов на ринок у 2016 році, готується до першої зміни поколінь. За ці роки модель пережила лише одне планове оновлення. Пройшлися як кузовом і салоном, так і по техніці. Зокрема двигуни довели до відповідності вимогам Євро-6.

Світова прем'єра Skoda Kodiaq другої генерації відбудеться 4 жовтня. Судячи з опублікованого напередодні офіційного відео-тизера, кросоверу серйозно переробили екстер'єр та інтер'єр. Зовнішність новинки створена відповідно до нової мови дизайну бренду Modern Solid.

Кузов кросовера прикрашає оновлений логотип Skoda. Усі написи написані оновленим шрифтом. У повністю переробленому інтер'єрі - елементи керування Smart Dials, важіль селектора на рульовій колонці та новий декор. За попередніми даними, новий Kodiaq запропонують із кількома варіантами силових установок, у тому числі із гібридною. На електротязі гібридний кросовер проїжджатиме понад 100 км.

Докладніша інформація про Skoda Kodiaq нового покоління з'явиться вже завтра. Онлайн-дебют транслюватиметься англійською та чеською мовами на Skoda Storyboard, а також на офіційних каналах марки в YouTube та Twitter.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація