Skoda Rapid перетворили на іржавого монстра

Skoda Rapid перетворили на іржавого монстра

27 листопада 2022
0

Модифікації автомобілів бувають різні. Одні покращують їхню зовнішність і технічні характеристики, а інші - перетворюють на справжніх монстрів. До останніх відноситься тюнінг «Rat Look Style». Він наочно продемонстрований на Skoda Rapid, знайденій у Британії.

Власником цього неординарного хетчбека є чех Мартін Бечан. У 2017 році він придбав нову Skoda Rapid. Через кілька днів після покупки чоловік помітив на її кузові подряпини. Спочатку він хотів відполірувати його, але потім вирішив перетворити машину на «Іржавого щура», щоб більше не переживати через кожну подряпину.

Машину пофарбували унікальною фарбою, яка імітує іржу. Для більшого антуражу на кузов нанесли контрастні основному кольору плями. Також використали різні наклейки. Вони є на дверях, капоті, кормі та склі. Останні тех частково зістарили, вкривши «липовою» корозією.

Незважаючи на те, що хетчбек після цих модернізацій уже виглядав так, ніби кілька десятків років провів на звалищі, зупинятися на цьому не стали. На нього встановили радіаторні у решітку від Mercedes і закріпили кустарні розширювачі колісних арок. На даху закріпили багажник і безглуздий спойлер. На дзеркала заднього виду додали додаткові ланки. За словами Мартіна, більшу частину деталей він знайшов на звалищах та блошиних ринках.

Салон Skoda Rapid зробили двомісним та оздобили у тій же стилістиці. Крім сторонніх компонентів у його обробці використовували мішковину, пледи, килими та газети. Знайшли застосування й голові від старої ляльки. Антураж вийшов досить огидним. Для того, щоб посилити жорсткість, у вантажному відсіку, що вийшов, встановили дві труби.

Незважаючи на непрезентабельний зовнішній вигляд, під капотом автомобіля все більш ніж чудово. Тут встановлений 1,2-літровий двигун TSI, який розігнали до 150 к.с. Також Мартін зазначив, що хетчбек отримав нову вихлопну систему та гальма Brembo. Тому він їде краще, ніж можна було очікувати. У цьому й був головний задум. Фінальним штрихом є номерний знак SN08 RAT, тобто «Щур-сноб».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація