Skoda розсекретила салон нового кросовера Elroq

Skoda розсекретила салон нового кросовера Elroq

20 серпня 2024
0

Чеська компанія Skoda продовжує маркетингову кампанію, присвячену новому компакт-кросу, який в її лінійці опиниться на сходинку нижче Enyaq. Цього разу Skoda розповіла про інтер'єр новинки, розкривши деякі подробиці і показавши пару дизайнерських ескізів.

Він загалом повторює салон Enyaq, але з деякими особливостями, включно з матеріалами: наприклад, Skoda вперше використовувала в оздобленні перероблений одяг.

На ескізах видно 13-дюймовий дисплей мультимедійної системи, який Elroq обіцяють навіть у базовому виконанні. Панель приладів цифрова, але невелика, як у Enyaq, - лише 5,3 дюйма в діагоналі. Козирок у неї плоский, тоді як у «старшого» кросовера вигнутий. Ще одна явна відмінність - оформлення боксу в підлокітнику центрального тунелю, який загалом має схожий вигляд.

Сидіння та оздоблення виготовлені з перероблених пластикових пляшок, рибальських сіток і - вперше на Skoda - з одягу. Можна буде вибрати з чотирьох варіантів дизайну: Studio, Loft, Lodge і Suite. У кожному використані різні екологічні матеріали.

Skoda Elroq першим приміряє оновлений фірмовий стиль Modern solid. Його особливостями стануть заглушка Tech Deck Face на місці решітки радіатора, світлодіодна оптика за замовчуванням і широкий список електронних помічників. Побудують кросовер, як і Enyaq, на модульній платформі MEB компанії Volkswagen.

Новинку запропонують із заднім або переднім приводом. Силових установок буде чотири потужністю від 170 до 299 кінських сил. Батарей три - на 55, 63 і 82 кіловат-години. З найбільшою з них Elroq проїде без підзарядки до 560 кілометрів.

Ринкова прем'єра електрокросу відбудеться до кінця року. А наступного року Skoda випустить ще скромніший електрокар Epiq, який поки що дебютував у статусі концепт-кара.

Джерело: Мотор
Фото: Skoda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація