Skoda вивела на тести оновлений Kamiq

Skoda вивела на тести оновлений Kamiq

05 липня 2022
0

Найкомпактніший кросовер у лінійці чеської компанії Skoda готується до планового оновлення. Йдеться про модель Kamiq, яка вийшла на ринок у 2019 році.

Закамуфльовані прототипи новинки виїхали на тести, де їх і відобразили всюдисущі фотошпигуни. Судячи зі знімків, кросовер збереже колишні пропорції і стилістику виконання. Йому дістанеться новий бампер зі зменшеним повітрозабірником і модернізована решітка радіатора, яка схожа на ту, що раніше використовувалася в моделях компанії KIA.

На кормі можна відзначити наявність нового бампера зі світловідбивними смугами і фар з переробленою графікою. В іншому рестайлінговий кросовер повторює свого попередника. У салоні моделі теж не відбудеться кардинальних змін. За даними інсайдерів, можливо їй запропонують нові варіанти оздоблення і розширять число електронних асистентів.

Моторна гамма також залишиться колишньою. Тобто Skoda Kamiq 2023 як і раніше пропонуватимуть з 1,0-літровим трициліндровим турбодвигуном потужністю 95 к.с. і 1,5-літровим чотирициліндровим мотором на 150 к.с. Коробка передач може бути як механічна, так і автоматична. Привод - тільки передній. Дата дебюту рестайлінгового кросовера поки що невідома.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація