Skoda вперше показала Superb та Kodiaq нового покоління

Skoda вперше показала Superb та Kodiaq нового покоління

27 квітня 2023
0

Skoda вперше показали нові покоління седана й універсала Superb, а також кросовера Kodiaq. Подробиці про авто розповіли на сайті бренду.

За словами представників Skoda, Superb і Kodiaq залишаються основними моделями бренду для 2023 року. Їхня презентація відбудеться восени 2023 року.

Модель Superb збереже два типи кузова - седан і універсал. Автомобіль отримає передові технології безпеки та запропонує вищий рівень комфорту порівняно з попередником.

У Skoda нагадали, що Superb першого покоління отримав безліч престижних нагород, у тому числі «Найкращий імпортний автомобіль» від німецького автомобільного журналу Auto Bild. Друге та третє покоління моделі також були неймовірно популярні в Європі.

Друге покоління кросовера Kodiaq, так само як і новий Superb, запропонують із бензиновими й дизельними двигунами, а також гібридними силовими установками. Бренд має намір зберегти спортивну версію RS і покращити безпеку моделі.

У Skoda зазначили, що Kodiaq є одним із найуспішніших кросоверів в історії бренду. З моменту дебюту у 2016 році було продано понад 740 тисяч таких авто.

Джерело: Фокус
Фото: Skoda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація