Skoda з наступного року почне продавати машини по-новому

Skoda з наступного року почне продавати машини по-новому

10 жовтня 2023
0

Skoda збирається прийняти на озброєння модель прямих продажів у Європі, йдучи по стопах таких компаній, як Stellantis і Mercedes-Benz, які вже роблять подібні кроки.

Відомо, що Skoda вперше представить нову модель для прямих продажів у 2024 році. Мова йде про кросовер Elroq. В подальшому механізм розширять на увесь модельний ряд. Нова програма дозволить дилерам продавати автомобілі від імені виробника.

Хоча поки що невідомо, в яких країнах нова модель продажів буде вперше розгорнута, за даними джерел, ризики від утримання запасів і вартість рефінансування при купівлі нових автомобілів буде передано компанії Skoda. При цьому дилери продовжать платити за персонал і будівлі.

«Запланована винагорода дозволяє партнерам досягти такої ж прибутковості, як і в попередні роки, якщо не враховувати останні два роки», - сказав глава Skoda у Німеччині Ян-Хендрік Хюельсманн.

За його словами, прибутки партнерів Skoda завжди були кращими, ніж у конкурентів. VW Group намагатиметься запобігти канібалізації серед своїх брендів, пропонуючи винагороду близько 6,5% за агентською моделлю.

Він додав, що автовиробник незабаром проведе мережевий аудит і до кінця року прийме рішення про створення своєї майбутньої дилерської мережі в Європі.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація