СКОРОЧУЙ ВИКИДИ ВУГЛЕЦЮ РАЗОМ ІЗ SHELL

СКОРОЧУЙ ВИКИДИ ВУГЛЕЦЮ РАЗОМ ІЗ SHELL

19 серпня 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Люди шукають способи скороти викиди вуглецю, але не завжди знають, що у їх силах. Споживачі Shell здатні приєднатися до популяризації даної ідеї, купуючи оригінальну продукцію виробника. Адже саме Shell забезпечує клієнтів товарами, вироблення яких супроводжується зменшеними викидами СО2 завдяки модернізації процесів виробництва та використанню каністр, що виготовлені до 40% з переробленого пластику. Пропонуємо Вам долучитися до великої мети Shell – стати енергетичним бізнесом з нульовими викидами. Купуйте оригінальну продукцію та беріть участь у розіграші IPhone 11.

Для участі в Акції «Купуй Shell та вигравай» необхідно:

  1. Придбати в період з 1 серпня по 1 грудня щонайменше одну одиницю Акційної продукції* в авторизованих торговельних точках.
  2. Зберегти Акційну каністру або лицьову етикетку з голограмою та унікальним 8-значним кодом, або зробити фото себе з каністрою та зберегти його.
  3. Перевірити каністру на оригінальність на сайті https://shellcheck.com.ua. Натиснути кнопку «Прийми участь в акції» та виконати всі умови реєстрації.
  4. Підписатися на сторінку компанії у фейсбук - https://www.facebook.com/TFM.Company
  5. Зробити репост закріпленого поста собі на сторінку.
  6. Очікувати розіграші чотирьох Apple iPhone 11, які відбудуться 1 вересня, 1 жовтня, 1 листопада, 1 грудня о 12 годині у прямому ефірі на сторінці ТФМ у фейсбук.

Детальні умови акції за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/11cB9Y2r1DpP_VnnpTZBGGEmxlWN4ocIpcacDO3haW_U/edit

Акційна продукція* - продукція, що означена ТМ «Shell» в фасуванні 4 та 5 літрів, та має захисну голограму з унікальним кодом, що сховано пiд скретч нанесенням. Кількість покупок та реєстрацій Акційної продукції від одного Учасника Акції обмежена двома одиницями.

Джерело: Shell

Обговорення новини

greyuac2  

У Шелл в Украине, заправки как бомжатни, ниодной нормальной нет

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація