Smart готує спортивну версію свого першого кросовера

Smart готує спортивну версію свого першого кросовера

08 червня 2022
0

На прес-конференції, присвяченій офіційному старту продажу першого кросовера Smart #1 у Китаї, представники марки анонсували появу нового виконання Special Edition, яке має дебютувати найближчим часом.

«Незвичний» Smart вже не раз траплявся фотошпигунам на вулицях. На представленому офіційному тизері помітні деталі, які фігурували на зображених прототипах. Зовні від стандартного #1 машина відрізняється трохи іншою передньою частиною, з характерними «ніздрями» під кришкою капота, а також підправленими бамперами. З'явилося й оригінальне двокольорове забарвлення. Так, на порогах та бамперах з'явилися червоні декоративні смуги. Дзеркала заднього виду і дах теж пофарбувалися у стильний червоний колір.

Очікується, що радикальних змін зазнає і силова установка. Зараз на стандартному Smart #1 встановлюється один 272-сильний електродвигун на задній осі. У Special Edition до нього додасться ще один електродвигун, розміщений спереду. Його віддача досягає 156 к.с. Таким чином, сумарна віддача видаватиме близько 428 кінських сил. Крім того, китайські колеги впевнені, що в компанії попрацювали і над звуком силової установки, яка почала звучати більш агресивно та спортивно.

У будь-якому разі конкретних дат дебюту новинки та зразкових цін поки що немає. Але якщо врахувати, що прототипи машини вже давно катаються по всьому Китаю, можна припустити, що прем'єра має відбутися на найближчому китайському автосалоні.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація