Smart готує новий «суворий» середньорозмірний кросовер

Smart готує новий «суворий» середньорозмірний кросовер

19 квітня 2024
0

Компанія Smart опублікувала офіційні ескізи Concept #5. Cвітова прем'єра провісника першої моделі бренду у сегменті преміальних середньорозмірних кросоверів відбудеться на Пекінському автосалоні. Серійне виробництво «найпростішого та універсального» автомобіля Smart запустять у другій половині 2024 року.

Як видно на тизерах, Smart #5 отримає квадратний кузов із суворими елементами дизайну та високим дорожнім просвітом. Також у нього м'язисті крила, вертикальна корма, короткі звиси та масивні колеса. Формою оптики концепт нагадує кросовери Smart #1 та Smart #3, хоч і виглядає вона більш квадратною.

На даху концепту незвичайний багажник, в який інтегровані розкладні крісла та складна лопата. У салоні встановлять зручні крісла, що нагадують поєднані між собою «пончики». Також клієнтам запропонують набір аксесуарів для кемпінгу. Зокрема, надувний матрац, молоток, ліхтарик та портативну Bluetooth-колонку.

Технічних подробиць про Smart #5 поки немає. Імовірно, кросовер побудують на платформі SEA. Цю архітектуру використовують порівняні за розмірами моделі Zeekr, Polestar та Volvo. Судячи з позиціонування та зовнішності майбутній електрокросовер отримає повний привід. Більше інформації з'явиться вже 25 квітня.

Джерело: Авто Центр
Фото: Smart

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація