Smart може відродити культовий Roadster

Smart може відродити культовий Roadster

19 липня 2024
0

Після багатьох років випуску моделей Fortwo та Forfour, компанія Smart готується до розширення своєї лінійки. Зараз вона пропонує два електричні кросовери - #1 і #3, а незабаром до них приєднається середньорозмірний кросовер #5. Але це лише початок. Smart також розробляє заміну для легендарного Fortwo, який називатиметься #2.

Однак на цьому амбіції компанії не закінчуються. У недавньому інтерв'ю генеральний директор Smart Europe Дірк Адельманн підтвердив, що розглядається можливість відродження спортивного Roadster. Цей автомобіль, що випускався з 2002 по 2005 роки, запам'ятався своїм унікальним дизайном і залишив незабутній слід на ринку.

«У нас є три відмінні автомобілі, але серед них немає Roadster. Чому б і ні? Якщо ми зробимо Roadster, то він буде дуже компактним, безумовно двомісним», - цитує Адельманна видання Autocar.

Новий Roadster стане флагманом лінійки, подібно до MG Cyberster, посилюючи імідж компанії. Швидше за все новий Smart Roadster буде побудований на платформі від Geely. Це дозволить компанії повернутися до свого коріння як виробника компактних міських автомобілів, зберігши при цьому сучасні технології та дизайн.

Адельманн підкреслив, що Smart завжди прагнув нестандартних рішень, і новий Roadster стане яскравим прикладом цього підходу.

Джерело: SPEEDME
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація