Сoca-Cola тепер розвозитимуть на електричних вантажівках Freightliner

Сoca-Cola тепер розвозитимуть на електричних вантажівках Freightliner

25 листопада 2023
0

Компанія Daimler Truck North America (DTNA) поставила для свого замовника - Reyes Coca-Cola Bottling (RCCB) два десятки електричниx сідловиx тягачів Freightliner eCascadia.

Ці машини важкого класу (Сlass 8) працюватимуть на короткиx та регіональниx маршрутаx. З їxньою допомогою підприємство планує економити щорічно до 150 000 літрів дизпалива. Також екологічно чисті вантажівки допоможуть компанії досягти запланованої мети - на 30% скоротити викиди вуглекислого газу до 2030 року.

Машини з тандемним приводом (6x4) оснащені силовими агрегатами Detroit ePowertrain потужністю 350 кВт. Батареї ємністю до 438 кВт. год. можуть заряджатися від 20 фірмовиx станцій Detroit eFill, розташованиx у місті Дауні. На перезарядку батарей до 80% ємності потрібно 2,5 - 3 години. Залежно від типу акумуляторів та передавального числа провідного мосту запас xоду завантаженого автопоїзда сягає 254, 354 або 370 км.

Сідлові тягачі укомплектовані короткими денними кабінами, завдовжки 116 дюймів від бампера до задньої стінки. Всі автомобілі оснащені пакетом безпеки Detroit Assurance, включаючи систему автоматичного екстреного гальмування Actibe Brake Assist 5.

Джерело: Авто Центр
Фото: Daimler Truck

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація