Спадкоємця Lamborghini Huracan помітили на тестах

Спадкоємця Lamborghini Huracan помітили на тестах

19 липня 2024
0

Італійська компанія Lamborghini готує новий суперкар, який замінить модель Huracan. Новинку під назвою Temerario помітили на дорожніх випробуваннях у глибокому камуфляжі.

Невтомні папараці навіть в аномальну спеку не втрачають присутності духу в очікуванні чергової сенсації. Їхнє терпіння винагородилося появою прототипу Lamborghini Temerario, який проходить тести напередодні дебюту на щорічному тижневому фестивалі Monterey Car Week у Каліфорнії, який відбудеться в серпні. Звучне ім'я Temerario традиційно запозичене з кориди і в перекладі з італійської означає «зухвалий, відважний».

Спадкоємець суперкара Huracan отримає традиційний дизайн з плоскими поверхнями, гострими гранями і шестикутними ДХВ. Оригінальним рішенням став шестикутний патрубок вихлопної системи, розташований високо по центру задньої панелі, форму якого повторюють симетрично розташовані з боків світлодіодні задні ліхтарі. У салоні очікується повністю цифровий кокпіт з 12,3-дюймовою шкалою приладів, 8,4-дюймовим сенсорним дисплеєм інфо-розважальної системи і 9,1-дюймовим екраном для пасажира.

Багато елементів дизайну, а також окремі елементи силового агрегату будуть запозичені у революційного Lamborghini Revuelto - першого гібридного суперкара компанії, представленого минулого року.

Раніше в компанії повідомляли, що Temerario продовжить тему електрифікації. Але на відміну від 12-циліндрового Revuelto він отримає 4-літровий V8 із двома турбінами. Цей мотор розвиває потужність 588 кВт/800 к.с., а крутний момент сягає 730 Нм. Разом із ним працюватиме 8-ступінчаста роботизована коробка передач із двома зчепленнями і три електромотори. Таким чином, сумарна потужність гібридного силового агрегату становитиме 662 кВт/900 к.с.

Нагадаємо, що за підсумками 2023 року вперше в історії компанія відправила своїм клієнтам понад 10 тисяч автомобілів. Найбільшою популярністю користувався кросовер Urus (6087 прим.), за ним ідуть суперкари Huracan (3962 прим.) і Aventador (63 прим.).

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація