Спеціальна комісія дослідить основні причини аномальної кількості ДТП на трасі Одеса-Рені

Спеціальна комісія дослідить основні причини аномальної кількості ДТП на трасі Одеса-Рені

27 листопада 2022
0

В Одеській області створять тимчасову комісію для проведення перевірки «славнозвісної» траси Одеса-Рені на ділянці Маяки-Татарбунари задля усунення обставин, що останнім часом призводять до аномального збільшення дорожньо-транспортних пригод. Йдеться першочергово про належне облаштування аварійно-небезпечних ділянок дороги та перехресть. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив депутат Одеської обласної ради Олександр Денисенко.

Саме цьому було присвячене спільне засідання постійної комісії Одеської обласної ради з питань транспортно-комунікаційної інфраструктури, морегосподарського комплексу та цифрового розвитку та комісії з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

На порядку денному було три питання, зокрема припинення аварійності на вищезазначеній ділянці автомобільного шляху Одеса-Рені.

Депутати вирішили підготувати листи до Служби автомобільних доріг в Одеській області, Головного управління Національної поліції та Управління Патрульної поліції Одещини з пропозицією створення спеціальної комісії для визначення пріоритетного переліку робіт (освітлення, облаштування розв’язок, реконструкція) на дорожньому відрізку Маяки-Татарбунари.

Джерело: Юг.Today

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація