Спеціальна програма економії! Для автомобілів поза межами гарантії

03 липня 2012
0

Запасні частини Product Line 2* - це друга продуктова лінійка оригінальних запчастин Кіа та розумна альтернатива для автомобілів старше 3-х років.

Додаткова лінійка продукції розроблена Kia та виготовлена на підприємствах - постачальниках Кіа, містить найбільш швидкозношувані деталі оригінальної якості за дуже конкурентоспроможною ціною.

Запасні частини Product Line 2 пропонують якість, аналогічну оригінальним деталям, але різниця специфікації забезпечує цінову перевагу гарантовано мінімум 20% в порівнянні з оригінальною запчастиною.

*Акція! З 17.01.2012 по 17.07.2012 Кожен власник автомобіля KIA поза межами гарантії, який звернеться на сервісну станцію Автоцентр на Борщагівці (ТОВ Промавтотехсервіс») має можливість придбати послуги за ціною на 10 відсотків нижчою за звичайні та запасні частини Product Line 2 за ціною на 20 відсотків нижчою у порівнянні з ціною на оригінальні запасні частини KIA маркіровані торговою маркою KIA. Знижені ціни діють при умові використання запасних частин Продакт Лайн 2, придбаних в Автоцентрі на Борщагівці.

Детальну інформацію Ви можете отримати за тел..044 507 -13- 08

Детальні умови гарантії та обмеження зазначені в сервісній документації.

«Автоцентр на Борщагівці» «Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація