Спеціалісти магазину АТЛ розповіли про асортимент автозапчастин

Спеціалісти магазину АТЛ розповіли про асортимент автозапчастин

12 вересня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автозапчастини - дуже затребувана категорія товарів, до якої входять різноманітні деталі, комплектуючі та витратники для автомобілів. Кожен, хто керує автомобілем, знає, що жодна з запчастин не вічна, отже, коли-небудь доведеться купувати нові гальма або підвіску. Купуючи запчастини, варто віддати перевагу майданчикам з широким асортиментом та високою якістю сервісу. Один з таких магазинів - Atl.ua. Його експерти розповіли про асортимент та якість товарів.

Які автозапчастини можна купити на Atl.ua?

Якщо говорити про різновиди запчастин, то в магазині АТЛ знайдеться все - від двигунів та електроніки до витратних матеріалів:

  • двигуни та системи вихлопу;
  • гальмівні системи;
  • коробки передач та трансмісії;
  • підвіски та рульове обладнання;
  • системи електрики, охолодження та опалення;
  • акумулятори.

На сайті також можна придбати автохімію, технічні рідини, олії для авто, шини та багато іншого. Таким чином, Atl.ua допомагає повністю закрити потребу в автотоварах на українському ринку. Користувачі можуть купити все в одному місці та замовити доставку зручним для себе способом. Замовлення швидко доставляються по всій Україні.

АТЛ - тільки висока якість товарів

Інтернет-магазин пропонує тільки якісні товари від відомих світових виробників. Кожна з позицій, які користувач може знайти в каталозі, має відповідну сертифікацію та пройшла всі необхідні тестування. На всі товари надається гарантія від виробника. Пакування товарів має обов'язкові знаки захисту, що підтверджують оригінальність кожної запчастини. Це означає, що кожен користувач Atl.ua гарантовано отримує найвищу якість запчастин і може бути впевнений в їх довговічності та надійності.

Як швидко знайти товар на Atl.ua?

На сайті магазину працює пошук за ідентифікаційним номером VIN. Це унікальний номер, що привласнюється кожному автомобілю. Достатньо ввести його до поля пошуку і на сторінці каталогу залишаться тільки ті моделі запчастин, які підходять авто користувача. Це значно спрощує вибір деталей та гарантує, що куплені запчастини точно підійдуть транспортному засобу.

Якщо виникнуть будь-які питання, можна задати їх консультанту, замовивши безкоштовний зворотній дзвінок. Спеціаліст зателефонує, уточнить деталі щодо замовлення та допоможе підібрати потрібну запчастину.

Кожен клієнт АТЛ може розраховувати на найвищий рівень обслуговування та вигідні ціни на весь асортимент!

Джерело: Atl.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація