Спорткар BMW Z4 перетворили на незвичайний родстер у стилі 60-х

Спорткар BMW Z4 перетворили на незвичайний родстер у стилі 60-х

25 жовтня 2023
0

Італійський виробник кузовів Ares Modena представив новий проєкт на базі BMW Z4 (E85). Wami Lalique Spyder вирізняється незвичайним дизайном у ретростилі. Про це розповіли на сайті компанії.

Ares Modena Wami Lalique Spyder натхненний дизайном культових італійських спорткарів Ferrari 250 GT California і Maserati A6GCS Frua. У цьому авто важко впізнати більш сучасний BMW Z4.

Спереду розташовані круглі світлодіодні фари та масивна решітка радіатора. Зовнішній вигляд доповнюють хромовані деталі на кузові.

Ззаду встановлено вертикальні ліхтарі. Під ними розташовані два вихлопні патрубки.

Кузов виготовлений вручну з вуглецевого волокна. Зовнішній вигляд доповнюють незвичайні колісні диски в ретростилі.

Інтер'єр виконаний з високоякісної шкіри та прикрашений 13 кристалами ручної роботи. Також всередині є оздоблення з англійського дуба. Замість стандартної інформаційно-розважальної системи з'явилася мультимедіа з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto.

Ares Modena Wami Lalique Spyder оснащений 3,0-літровим атмосферним двигуном потужністю 231 к.с. і 221 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач або 6-ступінчастою механічною КПП.

Загалом буде випущено 12 екземплярів Ares Modena Wami Lalique Spyder. Кожен автомобіль буде виготовлено з урахуванням побажань клієнтів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація