SsangYong Tivoli повертається до Європи

SsangYong Tivoli повертається до Європи

07 серпня 2024
0

Південнокорейський автовиробник KG Mobility (раніше відомий, як SsangYong) виводить на європейський ринок оновлену модель Tivoli. Компактний кросовер коштує від 21 688 євро. Про це повідомляє сайт Motor.es.

До Європи привезли подовжену модифікацію KGM Tivoli Grand (раніше вона називалася SsangYong Tivoli XLV). Кросовер на 238 мм довший за стандартний Tivoli - сягає 4 440 мм завдовжки за колісної базі в 2 600 мм. Він просторий всередині та має великий (720-1 440 л) багажник.

Відрізнити новий KGM Tivoli Grand можна за зміненою передньою частиною з широким повітрозабірником в бампері та прямокутними фарами.

Салон KGM Tivoli Grand повністю змінено - встановлено нове кермо, передню панель, цифровий щиток приладів, перемикачі клімату, а також збільшений тачскрін мультимедіа.

Також встановлено потужніший 1,5-літровий турбомотор на 163 к.с. і 280 Нм. Середня витрата пального становить 7,2 л/100 км. Поки модель доступна лише з 6-ступінчастою механічною КПП.

Кросовер KGM Tivoli в Європі пропонуватимуть у одній комплектації Urban Plus із двозонним клімат-контролем, круїз-контролем, парктроніком, камерою, датчиками світла та дощу, а також набором систем безпеки.

Джерело: Фокус
Фото: KGM

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація