Стала відома вартість нового гібридного KIA Niro

Стала відома вартість нового гібридного KIA Niro

12 жовтня 2022
0

Компанія KIA почала продавати гібридний кросовер Niro PHEV у двох комплектаціях. Автомобіль доступний з бензиновими і дизельними двигунами, з «м'якою» гібридною силовою установкою, а також з електричною силовою установкою. Тепер покупцям запропонували дві повноцінні гібридні версії - PHEV.

Гібридна силова установка KIA Niro PHEV складається з чотирициліндрового 1,6 л бензинового двигуна потужністю 104 к.с. і 144 Нм крутного моменту, і електромотора. Загальна потужність такої гібридної силової установки складає 180 к.с. і 265 Нм крутного моменту. Коробка передач - шестиступінчаста з подвійним зчепленням.

У нового гібридного Niro у комплектації EX запас ходу на електротязі дорівнює 53 км, а у комплектації SX трохи менше - 52 км. Версія EX до 100 км/год розганяється за 9,6 секунди при максимальній швидкості 167 км/год, а версія SX - за 9,9 секунди при максимальній швидкості 161 км/год.

SX Touring оснащується 18-дюймовими колісними дисками, а EX - 16-дюймовими. Є також люк у даху та оббивка з веганської шкіри.

KIA Niro у комплектації LX із звичайним двигуном коштує 27 785 доларів. Гібридні версії - від 35 035 доларів.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація