Стало відомо як може виглядати оновлений електричний спорткар Honda NSX

Стало відомо як може виглядати оновлений електричний спорткар Honda NSX

16 жовтня 2023
0

Наприкінці цього літа на спеціальному заході Monterey Car Week японський автомобільний бренд Honda розкрив тизерні зображення нового спорткара, який журналісти вважали за провісника наступної генерації NSX, та ще й електричного.

Взявши за основу ці зображення незалежні дизайнери з порталу BestCarWeb продемонстрували, як виглядатиме такий автомобіль, якщо йому дадуть «зелене світло».

У лінійці Acura (входить до складу Honda) модель NSX з'явилася далекого 1990 року і залишалася в ній до 2005 року. Майже через 10 років дебютувало друге покоління цієї моделі, а в 2019 році було проведено її планове оновлення. У 2022-му NSX було знято з виробництва і як його наступник був названий потенційний електромобіль.

Показаний на рендерах електричний NSX отримав дизайн, що нагадує сучасні гіперкари. Машина має унікальну округлу форму, яка раніше ще ніколи не зустрічалася в автомобілях Honda.

Тут і довгий похилий капот, і світлотехніка у вигляді вузьких світлодіодних смуг, є аеродинамічний бампер, широкі крила, а також сам кузов, виконаний у вигляді капсули.

Жодних технічних подробиць про новинку поки не наводиться, але японські ЗМІ пишуть про те, що машину збираються оснастити відразу чотирма електромоторами, сукупна потужність яких складе 800 кінських сил.

Терміни прем'єри «розеткової» версії моделі NSX в Honda поки що не розкривають.

Джерело: Daily-Motor
Фото: BestCarWeb

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація