Старі позашляховики Toyota перетворюють на сучасні «аналоги» моделей Lexus

Старі позашляховики Toyota перетворюють на сучасні «аналоги» моделей Lexus

13 грудня 2022
1

Toyota Fortuner попереднього покоління стала основою для цікавого тюнінг-проєкту. Старі рамні позашляховики перетворюють на «аналог» Lexus GX. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Тюнінг Toyota Fortuner 2004-2015 років виконує індійське ательє Autorounders, до того ж випуск таких автомобілів уже поставлено на потік. Запропоновано декілька рівнів доопрацювання.

Позашляховик отримує веретеноподібну решітку радіатора Lexus (доступні два варіанти її дизайну), а також нові бампери, фари та ліхтарі. Також можна вибрати один із кількох видів аеродинамічного обвісу.

Салон Toyota Fortuner перетягують дорогою шкірою. Позашляховик отримує кермо від нового Fortuner другого покоління, а також сучасну мультимедійну систему з Android Auto. Комплектацію поповнили камери кругового огляду та монітори для задніх пасажирів.

Двигуни Toyota Fortuner залишаються незмінними, їх не допрацьовують. Нагадаємо, позашляховик оснащували бензиновими моторами об'ємом 2,7 л (160 к.с.) і 4,0 л (235 к.с.), а також турбодизелями об'ємом 2,5 л (144 к.с.) і 3,0 л (163 к.с.).

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Головний девіз компанії - здаватись, а не бути!

+2-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація