Стара трійка BMW 90-х виставлена на продаж за

Стара трійка BMW 90-х виставлена на продаж за

21 лютого 2024
0

У США на аукціон RM Sotheby's виставлена трійка BMW E30 1990 року. За купе планують отримати від 250 до 280 тисяч доларів - як за новий Lamborghini Urus. Про авто розповіли на сайті аукціонного дому.

Висока ціна на рівні Lamborghini Urus пояснюється тим, що продається дуже рідкісний спорткар BMW M3 Sport Evolution. Усього виготовлено лише 600 таких авто і зараз їх ціна суттєво виросла.

Спеціальна версія BMW M3 E30 була створена для допуску до перегонів - по суті, це серійний варіант гоночного авто. Купе обладнали потужнішою 2,5-літровою четвіркою на 238 к. с.

З 5-ступінчастою механічною КПП розгін до 100 км/год займає 6,4 с, а максимальна швидкість складає 248 км/год. До того ж, авто отримало спортивну підвіску.

Упізнати купе BMW M3 Sport Evolution можна за розширеними крилами, обвісом і заднім антикрилом. У салоні встановлені спортивне кермо і сидіння Recaro.

Цей спорткар BMW обладнаний кондиціонером і електросклопідйомниками. Він експлуатувався у Великій Британії, а його пробіг складає лише 43 тис. км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація