Старенький Mitsubishi Pajero Evolution продають за 52 тисячі доларів

Старенький Mitsubishi Pajero Evolution продають за 52 тисячі доларів

04 травня 2023
0

У США виставили на продаж Mitsubishi Pajero 1997 року. За позашляховик із пробігом понад 200 000 км просять чималі гроші - 52 500 доларів. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Настільки висока ціна (на рівні Tesla Model Y) за 26-річний позашляховик обумовлена тим, що продається найрідкісніша версія моделі - заряджений Mitsubishi Pajero Evolution. Усього випущено лише 2500 таких авто.

Як і знаменитий Mistubishi Lancer Evolution, спортивний варіант Pajero має ралійне походження. По суті, це серійна версія позашляховика, який перемагав у легендарному ралі «Париж-Дакар».

Під капотом Mitsubishi Pajero Evolution встановлений 3,5-літровий бензиновий V6 потужністю 276 к.с. Більшість позашляховиків отримали 4-ступінчастий автомат, але цей автомобіль має 5-ступінчасту механічну КПП.

Розгін до 100 км/год займає 8,5 секунди, а максимальна швидкість становить 210 км/год. Крім того, в авто диференціали, що самоблокуються, і незалежна підвіска всіх коліс.

Упізнати Mitsubishi Pajero Evolution можна за розширеними крилами, капотом із повітрозабірником, «кілями» на даху та захистом днища. У салоні встановлені спортивні сидіння Recaro.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація