Старий 53-річний Chevrolet піде з молотка за ціною нового суперкара

Старий 53-річний Chevrolet піде з молотка за ціною нового суперкара

20 жовтня 2022
0

У США на аукціон Mecum виставлений класичний Chevrolet Camaro 1969 року. За вінтажне авто планують отримати понад 300 тисяч доларів - на рівні нових суперкарів Ferrari і Lamborghini. Історію авто розповіли на офіційному сайті аукціонного будинку.

Chevrolet Camaro першого покоління - культова модель, але, як правило, не настільки дорога. Така висока ціна обумовлена тим, що на продаж виставили найрідкіснішу версію моделі - Berger Camaro.

Усього випущено лише кілька Chevrolet Berger Camaro. Це одна з небагатьох модифікацій, оснащених величезним 7,0-літровим V8 потужністю 425 к.с. З 4-ступінчастою механічною КПП купе розганяється до 100 км/год за 5,4 с і може проїхати чверть милі (402 м) з місця у драгрейсингу за 13,5 с.

Саме для драгрейсингу і створили цей Chevrolet Berger Camaro, хоча були і дорожні варіанти моделі. У 1969 році він виграв престижні змагання в Техасі.

Крім того, висока ціна обумовлена ідеальним станом автомобіля. Оскільки Chevrolet Camaro тільки брав участь у спринтерських перегонах і не виїжджав на дороги, його пробіг за 53 роки - всього 340 км. Він зберіг рідне забарвлення та гоночні шини.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація