Старий УАЗ перетворили на оригінальний позашляховий лімузин

Старий УАЗ перетворили на оригінальний позашляховий лімузин

23 серпня 2022
0

В Іраку їздить дуже незвичайний UAZ Hunter. Позашляховик подовжений і має цілих шість дверей. Відео з нестандартним авто опублікував на Youtube блогер Мухаммед Тауфік.

Тюнінг УАЗ Хантер виконали іракські майстри. Очевидно, позашляховик потрапив туди ще в 90-х або на початку 2000-х, адже УАЗ постачав авто в цю країну за Саддама Хусейна.

Позашляховик розрізали навпіл і додали третю пару дверей ще від одного UAZ Hunter. В результаті довжина лімузина перевищила 5 метрів.

Доробки цим не обмежилися - лімузин УАЗ отримав нову решітку радіатора, аеродинамічний обвіс та поліровані колісні диски з низькопрофільними шинами. Ззаду та на даху з'явилися багажники.

Салон УАЗ Хантер тепер помістить вісім людей. В обробці використані стьобана шкіра та велюр. Крім того, позашляховик отримав мультимедійну систему з навігацією та сенсорним дисплеєм.

Характеристики UAZ Hunter не розкривають, але швидше за все лімузин зберіг стандартний силовий агрегат. Нагадаємо, позашляховик оснащувався 2,7-літровими бензиновими двигунами потужністю 98 та 128 к.с., а також 5-ступінчастою механічною КПП та повним приводом з понижувальною передачею.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація