Стартує місяць персональних тест-драйвів PEUGEOT 408: завітайте за враженнями!

Стартує місяць персональних тест-драйвів PEUGEOT 408: завітайте за враженнями!

31 липня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий фастбек PEUGEOT 408 безумовно вартий того, щоб ви приділили йому свій дорогоцінний час. Адже цей автомобіль вдало поєднав потужний двигун та сучасну платформу, цікавий дизайн та яскраві кольори, максимальні комплектації та високотехнологічне оснащення. Переконайтесь у цьому особисто під час власного тест-драйву новинки - фастбек PEUGEOT 408 запрошує на зустріч всіх охочих. Отже, просто зараз стартує місяць персональних тест-драйвів PEUGEOT 408 в Україні!

Новий PEUGEOT 408 обіцяє вражаючі емоції та незабутні відчуття

Автомобіль PEUGEOT 408 одразу привертає увагу своїм оригінальним дизайном: потужний та масивний капот, широка решітка радіатора, динамічний нахил заднього скла - справжній фастбек! Але тепер ще й з крос-акцентами у вигляді збільшеного кліренсу та чорних захисник накладок на дверцятах, бамперах, колісних арках. Новий PEUGEOT 408 вражає з першого погляду. Ви можете переконатись у цьому особисто, адже нові автомобілі вже знаходяться у салонах офіційних дилерів PEUGEOT в Україні: завітайте на персональне знайомство!

Та навіть більше - записуйтесь на персональний тест-драйв, щоб особисто відчути, як динамічний дизайн поєднується з впевненою поведінкою на дорозі. Адже PEUGEOT 408 пропонується в Україні з бензиновим турбодвигуном 1.6 PureTech: потужність 215 к.с. та крутний момент 300 Нм гарантують чудову динаміку прискорення 0-100 км/год. - лише 7,9 секунди! Водночас, сучасна 8-ступенева автоматична коробка перемикання передач класичної конструкції гарантує довготривалий термін служби та м’які перемикання, а також досягнення максимальної швидкості у 220 км/год. одночасно з чудовими показниками паливної економічності – лише 7 л на 100 км у змішаному циклі.

Новий PEUGEOT 408 для естетів: яскраві кольори, максимальні комплектації

Фастбек PEUGEOT 408 вміє вражати не лише потужністю та керованістю, а і сміливим дизайном та відмінним оснащенням. Ультракомпактні передні фари full LED, які мають найсучасніший дизайн, забезпечують кращу видимість на дорозі, а також полегшують і роблять водіння безпечнішим у нічний час завдяки технології PEUGEOT Matrix LED. Новий PEUGEOT 408 отримав останнє покоління PEUGEOT 3D i-Cockpit®, що оснащене компактним спортивним кермом із клавішами керування, 3D-панеллю приладів з 10" цифровим дисплеєм і 10" сенсорним HD-екраном, що забезпечує високу ергономічність і технологічність.

За безпеку в авто відповідає повний набір систем допомоги водієві, що підвищує комфорт і спокій за кермом. Даний пакет пропонує наступне: напівавтономне водіння з новим пакетом Drive Assist 2.0, система нічного бачення, допомога при паркуванні з оглядом 3600, моніторинг сліпих зон на великій відстані, автоматичне екстрене гальмування. Новинка поєднала в собі найкраще зі світу дизайну та зі світу інновацій. Знаходьте бажаний PEUGEOT 408 серед автомобілів доступних в Україні: обирайте необхідну комплектацію – ALLURE PACK або GT, визначайтесь з кольором кузова, дізнавайтесь про наявні опції.

Отже, всі шанувальники Бренду мають унікальну можливість особисто познайомитись з вражаючою новинкою PEUGEOT 408. Адже серпень офіційно стає місяцем персональних тест-драйвів фастбеку PEUGEOT 408. Отримайте ваш квиток у світ захопливих вражень заповнивши просту онлайн-форму. Обирайте найближчий дилерський центр із запропонованого списку, узгоджуйте з салоном зручний час та готуйтесь до зустрічі з новинкою PEUGEOT 408 і будьте певні - цей автомобіль вас точно вразить!

Хочете дізнатись більше про вражаючу новинку? Тоді завітайте в шоу-рум PEUGEOT 408 на сайті Бренду PEUGEOT в Україні. Також ви можете знайти бажаний PEUGEOT 408 або іншу модель «в режимі реального часу» завдяки функції перегляду онлайн складу доступних в Україні автомобілів, де представлені різноманітні моделі PEUGEOT на складах дилерів та імпортера. Не зволікайте – втілюйте свою мрію в реальність вже просто тут і зараз!

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація