Стартували продажі бюджетного Citroen My Ami Tonic

Стартували продажі бюджетного Citroen My Ami Tonic

05 вересня 2022
0

У Великобританії розпочався продаж субкомпактного електрокара Citroen My Ami Tonic. Старова ціна на новинку стартує від 8095 фунтів стерлінгів.

У деяких країнах Європи керувати електромобілем Citroen Ami можуть навіть 14-річні підлітки, які ще не мають посвідчення водія. Це один із найдешевших електромобілів на європейському ринку.

Citroen My Ami Tonic від стандартної версії відрізняється унікальною гамою кольорів кузова, новими декоративними рейлінгами на даху, унікальними фарами. У салоні з'явилися жовті акценти, що відповідають зовнішній обробці.

У стандартній комплектації My Ami Tonic має тримач для смартфона (його можна використовувати як інформаційно-розважальну систему), три відсіки для зберігання різних предметів, всесезонні килимки та інше.

Смартфон можна підключити до програми My Citroen. З його допомогою водій може контролювати стан вузлів та систем автомобіля.

З технічного погляду нічого не змінилося. My Ami Tonic, як і стандартна версія, оснащується електромотором потужністю 8 к.с. та батареєю на 5,5 кВт.год. Запас ходу складає до 70 км, залежно від стилю водіння та дорожніх умов. Максимальна швидкість - 45 км/год.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація