Стартували продажі гібридного Jeep Grand Cherokee з витратою 3 л бензину на 100 км

Стартували продажі гібридного Jeep Grand Cherokee з витратою 3 л бензину на 100 км

26 травня 2022
0

Позашляховик Jeep Grand Cherokee п'ятого за ліком покоління вийшов на європейський ринок. Автомобіль доступний з гібридною силовою установкою.

Як стало відомо, європейцям дісталася лише короткобазна п'ятимісна версія Jeep Grand Cherokee (довжина кузова 4910 мм; колісна база - 2964 мм). В Європі позашляховик доступний для замовлення в єдиній модифікації 4xe - це гібридний варіант із можливістю підзарядки від електромережі.

До складу силової установки увійшла 2,0-літрова «турбочетвірка» з лінійки Stellantis Global Medium Engine, яка поєднується з 8-швидкісною АКПП TorqueFlite. В корпусі трансмісії замість гідротрансформатора вмонтували тяговий електродвигун. У конструкції також задіяний менший електромотор – 48-вольтовий стартер-генератор, який пов'язаний зі шківом колінчастого валу, а також активується в режимі «старт-стоп». Максимальна продуктивність установки сягає 380 к.с. і 637 Нм моменту. На 100 км шляху гібрид витрачає лише 2,9 літра бензину.

У «базі» передбачається пневмопідвіска Quadra-Lift, яка дозволяє змінювати стандартні 212 мм дорожнього просвіту в діапазоні від 170 до 278 мм.

Цінник на новинку поки що не повісили. У дилерів авто з'являться у четвертому кварталі поточного року.

Джерело: Ampercar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація