Стартували продажі найбільшого позашляховика Toyota

Стартували продажі найбільшого позашляховика Toyota

09 червня 2022
0

Нова Toyota Sequoia третього покоління вже надійшла у виробництво і незабаром стартують її продажі. Оголошено вартість великого 5,3-метрового позашляховика - від 58 300 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.

Toyota Sequoia 2023 подорожчала, але й значно багатше оснащена. Вже в базовій версії тепер передбачено запуск мотора з кнопки, віртуальна панель приладів, тризонний клімат-контроль, люк, електропривід і підігрів передніх сидінь, камера заднього виду. Запропоновано варіанти позашляховика на 7 та 8 місць.

На додачу, стандартним став комплекс систем активної безпеки Toyota Safety Sense 2.5 - адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, контроль розмітки та «сліпих» зон.

У лінійці з'явилася нова флагманська версія Capstone за $75 300. Її салон оброблений шкірою і деревом, а оснащення враховує електропривід регулювань керма, вентиляцію сидінь перших двох рядів, проекцію на лобове скло, 22-дюймові диски, потужну акустику JBL з 14 динаміками.

Крім того, можна вибрати варіант підвищеної прохідності TRD Pro. Він отримав 18-дюймові позашляхові шини, посилену підвіску та блокування заднього диференціалу.

Нагадаємо, що нова Toyota Sequoia 2023, як і родинний пікап Tundra, тепер побудовані на платформі Toyota Land Cruiser 300. Усі версії оснащені 443-сильною гібридною установкою - 3,5-літровим бензиновим V6 із турбонаддувом та електромотором. Обов'язковою є 10-ступінчаста автоматична КПП, а привід може бути заднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація