Стартувало виробництво останньої негібридної «емки» BMW

Стартувало виробництво останньої негібридної «емки» BMW

11 грудня 2022
0

Стартувало виробництво останньої негібридної «емки» BMW: купе M2 другого покоління стало на конвеєр нового заводу в мексиканському Сан-Луїс-Потосі. Тепер автомобілі серії BMW M випускають у чотирьох локаціях: крім Мексики, це два підприємства в Німеччині (Мюнхен та Дінгольфінг), а також збірна лінія у США (Спартанберг). Особливо наголошується, що 26 унікальних компонентів для M2 G87 локалізовано в Мексиці, а всього в країні знаходиться 77 постачальників BMW.

BMW M2 другого покоління дебютувала два місяці тому. Купе зберегло формат попередника: у дводверки безальтернативний задній привід, шестициліндровий 3,0-літровий турбомотор під капотом, а покупець може обирати між механічною та автоматичною трансмісією.

Підтверджено, що саме M2 стане останньою масовою «емкою» BMW без гібридних «надбудов». Оскільки складальний конвеєр розташований по той бік океану, продажі в США та Європі стартують одночасно, у квітні 2023 року. Базове купе коштує 63,2 тисяч доларів, проте ціна максимально оснащеної версії з деталями з каталогу M Performance може перевищити позначку 80 тисяч доларів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація