Стартували продажі бюджетного сімейного кросовера Citroen C3 Aircross

Стартували продажі бюджетного сімейного кросовера Citroen C3 Aircross

16 вересня 2023
0

Новий Citroen C3 Aircross випускають на ринок. Компактний кросовер коштуватиме від 12 000 доларів за базову версію. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті автовиробника.

Першими купити кросовер Citroen C3 зможуть в Індії - саме там спочатку стартує виробництво моделі. Незабаром її географію розширять - почнуться продажі в інших країнах Азії і запрацює конвеєр у Бразилії для південноамериканського ринку. Новий Citroen C3 Aircross очікується і в Європі, хоча не виключено, що для європейського ринку модель істотно зміниться.

Citroen C3 Aircross 2023 істотно змінився порівняно з попередником і став більш «позашляховим» на вигляд. У нього високий капот, малі кути нахилу стійок даху і м'язисті розширені крила. Передня частина виконана у фірмовому стилі - з фарами, що нагадують логотип французької марки. Крім того, авто стало більшим - 4323 мм завдовжки при колісній базі в 2671 мм.

Збільшені розміри дали змогу зробити новий Citroen C3 Aircross 2023 семимісним - третій ряд сидінь запропоновано за доплату. Відомо, що в п'ятимісній конфігурації об'єм багажника дорівнює 444-511 л.

Поки що відома тільки комплектація Citroen C3 Aircross для індійського ринку. Базова версія отримала віртуальну панель приладів, 17-дюймові диски, кондиціонер, парктронік і ESP. У топовому варіанті є камера і мультимедіа з 10,2-дюймовим тачскріном.

Поки що новий Citroen C3 Aircross запропонований тільки з 1,2-літровим бензиновим турбомотором на 110 к.с. і 6-ступінчастою механічною КПП. Найближчим часом палітру версій розширять і можлива навіть поява електрокара, адже споріднений кросовер Citroen C3 вже отримав таку версію.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація