Стартував масштабний проект по ремонту вантажівок для ВСУ

Стартував масштабний проект по ремонту вантажівок для ВСУ

21 жовтня 2022
0

Наші захисники на передовій сьогодні гостро потребують повнопривідних вантажівок для доставки зброї, боєприпасів, спорядження та ін. Потреба в таких машинах оцінюється близько 4 тис. од. Щоб задовольнити її був запущений новий проект «Тачки на ТРОкачку». Його головна мета - відремонтувати старі всюдиходи ГАЗ і ЗІЛ, які сьогодні масово іржавіють на різних складах. Реставрація однієї машини коштує близько 3000 доларів, що удвічі менше, ніж ціна уживаного автомобіля такого класу на ринку.

І вже є перші приклади такої автореанімації. Співвласник логістичної компанії, а нині офіцер управління логістики штабу Командування Сил ТрО ВСУ Віктор Шевченко за свій рахунок придбав сім старих вантажівок ГАЗ-66. Дві київських СТО взялися безкоштовно відремонтувати ці машини. Загальна вартість робіт склала 19 300 доларів.

Підтримати проект можна або фінансово - для закупівлі необхідних запчастин, або безпосередньо узяти на ремонт вантажівки. Ініціатори проекту разом з Силами теробороны ВСУ готові підшукати і доставити на СТО необхідну кількість автомобілів. Для успішної реалізації проекту «Тачки на ТРОкачку» був залучений благодійний фонд «Буревій», який займається акумуляцією і розподілом коштів, а також веде необхідну звітність.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація