Стартували продажі нового купе-кросовера Renault Rafale

Стартували продажі нового купе-кросовера Renault Rafale

14 лютого 2024
3

На європейський ринок виходить новий Renault Rafale. Купе-кросовер став найдорожчою позашляховою моделлю французької марки - його ціна стартує з 45 000 євро. Про це повідомляє сайт L'Argus.

Новий Renault Rafale - 4,7-метровий купе-кросовер з похилим купеподібним дахом і високою віконною лінією. Модель стане доступнішою альтернативою BMW X4 і Mercedes GLC Coupe, а основним її конкурентом називають Peugeot 408 (хоча він дешевший).

Кросовер побудований на платформі Renault Austral і спорідненість із цією моделлю проглядається в салоні - у неї запозичили віртуальну панель приладів, великий портретний тачскрін і проекцію на лобове скло. У всіх Renault Rafale спортивні сидіння. Об'єм багажника - 530 л.

Базова комплектація Renault Rafale 2024 включає 20-дюймові диски, адаптивні діодні фари, двозонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль і камеру заднього виду.

Версія Esprit Alpine (від 49 000 євро) додає чорний глянцевий декор, електропривод дверей багажника, підігрів сидінь і керовані задні колеса.

Поки що кросовер Renault Rafale доступний тільки з переднім приводом і 200-сильною гібридною установкою з 1,2-літровим турбодвигуном і електромотором. Дещо пізніше з'явиться повнопривідний плагін-гібрид потужністю близько 300 сил.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Поважаю марку Рено. Але з ціною вони щось загнули, здається. Хоча навіть базова комплектація дуже жирна.

+6-12ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

No Mercy, Ціна не маленька але це і зовсім інший рівень автомобіля (ну так здається, судячи з зображень). Авто виглядає цікаво та динамічно, салон теж викликає інтерес.

ВІДПОВІСТИ  
OPSC  

Через 3-5 років б.у. будуть нам по достпнуій ціні

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація