Стару карету швидкої допомоги перетворили на зручний будинок на колесах

Стару карету швидкої допомоги перетворили на зручний будинок на колесах

22 лютого 2024
0

Житель Аляски Дрітц своїми руками створив дім на колесах. Основою для нього стала карета швидкої допомоги на базі 38-річного Chevrolet. Про нього розповіли у відео на YouТube-каналі Tiny Home Tours.

Дрітц придбав швидку допомогу на шасі Chevrolet Silverado 1986 року всього за 5000 доларів. Пробіг авто виявився невеликим - 56 300 км. Ще $2000 американець витратив, аби перетворити її на автодім.

У Chevrolet Silverado великий відсік для перевезення хворих, тому дім на колесах виявився просторим. Усередині з'явилися складане ліжко, крісла та кухня з плитою та раковиною. Відсіки для медичного обладнання перетворилися на шафи.

У салоні чимало розеток для різних електроприладів. До того ж встановлені додаткові акумулятори та 23-літровий бак із водою.

Дім на колесах Chevrolet Silverado обладнаний великим V8 і повним приводом. У нього непогана прохідність, проте велике споживання пального - 39 л на 100 км.

Карета швидкої допомоги не змінилася зовні, проте проблескові маячки та сирену довелося відімкнути, адже тепер їх використання незаконне.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація