Стару військову вантажівку перетворили на розкішний автодім для бездоріжжя

Стару військову вантажівку перетворили на розкішний автодім для бездоріжжя

24 січня 2024
0

У США побудували вражаючий будинок на колесах для бездоріжжя. Він призначений для відомого мандрівника та блогера Майкла Леддена. Про авто розповіли у відео на Youtube-каналі Lifestyle Overland.

За основу взято тривісну військову вантажівку Stewart&Stevenson M1085 2002 року. Її подовжили до 6,4 м і серйозно допрацювали.

Оскільки Майкл Ледден подорожує у найвіддаленіші куточки планети, то прохідності автодомку приділено величезну увагу. Він повнопривідний і оснащений тяговитим 7,2-літровим дизелем.

До того ж, комплектація охоплює пневмопідвіску, і навіть систему підкачки коліс. Полегшують керування підсилювач керма, автоматична КПП і камери заднього виду.

Салон автодому вийшов вельми розкішним. Там облаштовано спальню з великим ліжком, ванну з дорогою сантехнікою і кухню з плитою, раковиною і холодильником. Є й робоче місце з комп'ютером. Передбачено кондиціонер і крісла з підігрівом.

Ззаду з'явився розкладний ґанок. До того ж, знайшлося місця для відсіку з велосипедом і мотоциклом - двоколісна техніка дає змогу швидше розвідати околиці.

Усередині знайшлося місце для 644-літрового бака з водою і потужних акумуляторів загальною ємністю 1000 Ач. На додачу, на даху розкладаються сонячні батареї.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація