Старий Toyota Land Cruiser переробили на автодім для екстремальних мандрівок

Старий Toyota Land Cruiser переробили на автодім для екстремальних мандрівок

31 травня 2024
0

Старий Toyota Land Cruiser 1990 року став основою для цікавого проєкту. Позашляховик перетворили на дім на колесах. Про нього розповіли у відео на Youtube-каналі Tiny Home Tours.

Нестандартний тюнінг Toyota Land Cruiser 80 виконали Тім та Келсі з Арізони. Їм потрібен був витривалий автодім з хорошою прохідністю для мандрівки в Перу.

У Toyota Land Cruiser 80 зрізали задню частину та встановили там жилий модуль з підйомним дахом. Усередині з'явились ліжко, розкладний диван та числені шафи.

Крім того, встановлена кухня із електроплитою, раковиною та холодильником. Також є портативний душ, водонагрівач та 76-літровий бак з водою. Електрообладнання живиться від окремого акумулятора на 100 А?год та від сонячних батарей на даху.

Toyota Land Cruiser 80 зберіг 4,2-літровий 165-сильний турбодизель та 5-ступінчасту механічну КПП. Утім, йому збільшили бак до 246 л: за витрати пального в 12,8 л/100 км його вистачить на 1900 км.

Повний привід доповнений трьома диференціалами із можливістю блокування. В Toyota Land Cruiser 80 збільшили кліренс, встановили 33-дюймові позашляхові шини Toyo та шноркель.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація