Став відомий найбезпечніший для дітей компактвен

Став відомий найбезпечніший для дітей компактвен

22 липня 2022
0

Презентований на початку року компактвен Mercedes-Benz T-Class нещодавно отримав вищу оцінку - 5 зірок у тестах Euro NCAP. Машина відмінно показала себе у всіх чотирьох категоріях: «дорослий пасажир», «дитина», «пішохід» і «засоби забезпечення безпеки». Особливо хочеться підкреслити високий рівень захисту дітей для даного класу автомобілів. Так, модель стандартно оснащується кріпленнями iSize для трьох дитячих крісел, «дитячим» замком на обох зсувних дверях, а також відповідним блокуванням задніх склопідйомників. Всі машини мають 7 air bag.

Mercedes-Benz T-Class знаходиться в авангарді серед компактвенів і за кількістю електронних систем допомоги водієві. Так, вже в базі машина комплектується системою допомоги при старті на підйомі - Hill Start Assist, системою допомоги при бічному вітрі - Crosswind Assist, системою Attention Assist, активною системою допомоги при гальмуванні з функцією сканування перехресть - Active Brake Assist, системою утримання на смузі руху - Active Lane Keeping Assist, системою усунення сліпих зон - Blind Spot Assist і обмежувачем швидкості - Speed Limit Assist.

В якості опції на машину пропонується активний «помічник» при парковці з камерою заднього виду - Active Parking Assist, система стабілізації причепа - Trailer Stabilization Assist, а також світлодіодні фари LED High Performance.

Продажі Mercedes-Benz T-Class у Німеччині почалися в липні. Ціна стартує від 29 314 євро. Що ж стосується моделі Citan Tourer, то на неї замовлення приймають вже з грудня 2021 рік, ціна - від 26 481 євро.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація