STELLANTIS в Україні з початку року відкрив 8 нових дилерських центрів

STELLANTIS в Україні з початку року відкрив 8 нових дилерських центрів

13 жовтня 2022
4
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Починаючи з початку року представництво концерну STELLANTIS в Україні відкрило 8 нових дилерських центрів Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL в різних куточках України. Попри початок повномасштабної війни та щоденну загрозу, ми продовжуємо працювати та розвивати дилерську мережу з вірою в світле та вільне майбутнє. Так, дилерські центри були відкриті в 5 містах України: Київ, Харків, Дніпро, Суми та Чернігів.

Сучасні реалії вкотре доводять наскільки важливо мати власний транспортний засіб, який дарує не тільки комфорт від щоденних поїздок, а і свободу переміщення. Саме тому STELLANTIS Україна продовжує розвивати власну дилерську мережу аби надавати якісний продукт та послуги. Наша амбітна ціль – мати по дилерському центрі в кожній із областей України і ми впевнено рухаємося до цього. Так, з початку року було відкрити 8 нових дилерських центрів Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL. Все заради того, аби у покупців була можливість придбати бажаний автомобіль де б вони не знаходилися, та не переживати про обслуговування авто під час поїздок Україною, завдяки програмі мультибрендового сервісу.

Нові дилерські центри Бренду PEUGEOT

PEUGEOT «Авто-Імпульс» Дніпро

Дилерські центри Бренду PEUGEOT відкрилися одразу в 3х містах України і вже приймають відвідувачів та замовлення на нові авто. В Дніпрі відкрився новий дилерський центр PEUGEOT, який відповідає всім сучасним вимогам Бренду до оформлення фасаду та внутрішнього простору. Концептуальний салон PEUGEOT «Авто-Імпульс» відчиняє двері для відвідувачів на лівому березі Дніпра за адресою вул. Дніпросталівська, 30-Б. Для своїх клієнтів новий дилерський центр готовий запропонувати просторий шоу-рум в якому представлені новинки Бренду, сучасну зону відпочинку, технологічний сервісний центр, де кваліфіковані працівники сервісу подбають про ваш автомобіль. Також в салоні працюють відділи фінансування (кредит, лізинг) і страхування автомобілів - все це дозволяє зробити процес придбання автомобіля більш простим, зрозумілим, швидким. Контактна інформація салону.

PEUGEOT «Автоальянс» Суми

Наступним в списку нових дилерських центрів PEUGEOT йде ще один важливий автоцентр, перший дилер Бренду в місті Суми – «Автоальянс». Новий дилерський центр розташований за адресою Курський проспект 135. Дилерський центр розташований на в’їзді в місто, що зручно не тільки жителям Сум, а і навколишнім населеним пунктам регіону. Професійна команда дилерського центру працює виключно в інтересах покупців та надає повний спектр послуг: продаж нових автомобілів фізичним та юридичним особам, працює програма Трейд-ін та страхування авто. І звичайно дилерський центр «Автоальянс» обладнаний сучасною сервісною станцією та уже зараз надає якісне обслуговування та ремонт автомобілів. Контактна інформація салону.

PEUGEOT «МЕТЕК» Чернігів

Закриває перелік нових дилерських центрів PEUGEOT новий салон в Чернігові «МЕТЕК». Дилерський центр розташований біля траси, яка йде до центру міста, що дозволяє привабити і містян, і гостей міста. Новий автомобільний центр обов'язково знайде, що запропонувати кожному клієнту: просторий шоу-рум з актуальних модельним рядом PEUGEOT, фірмова авторизована сервісна станція, відділ кредитування та страхування автомобілів, автомобільна мийка, кімната відпочинку для клієнтів. Центр PEUGEOT «МЕТЕК» готовий відповісти на будь-який запит клієнтів, надавати тільки якісні продукти та послуги. Контактна інформація салону.

Нові дилерські центри Бренду CITROEN

CITROEN «Автоальянс» Суми

Перелік дилерів Бренду CITROEN також поповнися декількома новими автоцентрами. Так, у місті Суми відкрився перший дилерський центр CITROEN «Автоальянс», який розташований за адресою Курський проспект 135. Салон працює в штатному режимі та уже відкрив свої двері для відвідувачів. Для своїх клієнтів дилер готовий запропонувати повний спектр послуг: продаж автомобілів всього модельного ряду Бренду, починаючи від легкових авто, закінчуючи комерційними фургонами. Працюють відділи фінансування покупки, діє програма Трейд-ін – можливість поміняти свій старий автомобіль на новий з автосалону, сплативши лише різницю в ціні. Також ви завжди можете відвідати сервісну станцію, для отримання кваліфікованого обслуговування та ремонту. Контактна інформація салону.

CITROEN «МЕТЕК» Чернігів

В місті Чернігів відкрився ще один дилерський центр концерну STELLANTIS – CITROEN «МЕТЕК» і розташований він також за адресою вул. Івана Мазепи, 62а. Новий автомобільний центр – один із наймолодших в «обоймі» CITROЁN, а тому виконаний в строгій відповідності з найбільш актуальними вимогами до дизайну і фірмового стилю: багато світла і просторі приміщення, м'які кольори оформлення різних зон. Але, звичайно, про функціональність також подумали: в єдиному комплексі зібрані шоу-рум для експозиції нових автомобілів, відділи кредитування і лізингу, авторизований сервіс для обслуговування і ремонту автомобілів. Все що потрібно для комфорту клієнтів. Контактна інформація салону.

Нові дилерські центри Бренду OPEL

OPEL «ВІДІ Адванс» Київ

У Бренду OPEL відкрилися одразу 3 нових центри і кожен виконаний у відповідності до високих стандартів німецької якості. Відкриває цей список новий столичний дилер «ВІДІ Адванс», що знаходиться на важливій артерії міста – вул. Велика Кільцева, 60А (с. Софіївська Борщагівка). «ВІДІ Адванс» – це великий просторий дилерський простір, який розділений на декілька зон – зона, де представлений широкий модельний ряд автомобілів OPEL, та зона підвищеного комфорту для всіх клієнтів. Фахівці салону ознайомлять вас з будь-якою моделлю, підкреслять її особливості та допоможуть прийняти важливе рішення у виборі. І звичайно новий центр оснащений сучасною сервісною-станцією для обслуговування авто. Контактна інформація салону.

OPEL «Авто Граф Ф» Харків

Легендарний німецький бренд тепер має ще одного надійного представника у Харкові – новий дилерський центр OPEL «Авто Граф Ф». В автоцентрі дотримані всі корпоративні вимоги і стандарти Бренду. В салоні «Авто Граф Ф» ви зустрінете високопрофесійних консультантів, що зможуть надати вичерпну інформацію щодо комплектації та технічних характеристик уподобаного автомобіля, поділяться своїми рекомендаціями і допоможуть зробити правильний вибір. Завдяки цьому, покупці та клієнти, які хочуть купити або відремонтувати автомобілі OPEL, можуть отримати задоволення від покупки і високоякісного обслуговування свого автомобіля. Завітати в новий дилерський центр можна за адресою вул. В. Панасівська, 29, контактна інформація салону.

OPEL «Автоальянс» Суми

Ще один новий дилерський центр знаходиться в автомістечку «Автоальянс» в місті Суми за адресою Курський проспект 135, де ви знайдете не тільки легендарний німецький Бренд OPEL, а й інші салони Брендів концерну STELLANTIS. Новий дилер OPEL в Сумах стає першим представником Бренду в даному регіоні, що означає, що автоцентр зможе працювати на благо жителів міста і залучати клієнтів з інших найближчих населених пунктів. «Opel Центр Суми» використовує комплексний підхід до вирішення завдань клієнта і надання якісних послуг. По-перше, «Опель Центр Суми» пропонує просторий світлий салон, по-друге, дилерський центр включає в себе авторизовану сервісну станцію, яка готова обслуговувати більше десятка автомобілів в день. По-третє - повний спектр супутніх послуг: фінансування покупки та страхування, автомобільна мийка, шиномонтаж, кузовний ремонт та малярні роботи, догляд за системою кондиціонування та кімната відпочинку для клієнта. Контактна інформація салону.

Ми запрошуємо всіх бажаючих відвідати дилерські центри в своїх містах - як нові, так і добре відомі - щоб познайомиться з автомобільними новинками: ми відкриті і чекаємо вас!

Джерело: STELLANTIS

Обговорення новини

avtoman  

Нарешті в Дніпрі пежо ато 4 роки скитались по разним ніркам приходилось обслуговувати в Запоріжжі Ліон авто гарний центр но далеченько.

+2ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Скорее всего все эти автосалоны были в высокой степени готовности еще до 24 февраля. Вряд ли бы кто то инвестировал миллионы долларов в еле дышащий автобизнес, рискую все потерять в одну секунду от взрыва крылатой ракеты. Интересно, страховые компании сейчас берут под свое крыло подобные объекты?

-3ВІДПОВІСТИ  
vitaliy_r2  

Andriy86, харківський до 24 лютого не існував. Які міліони доларів? Видкриття магазину що продає авто та СТО що є далеко не біля кожного автосалону не коштує міліони.

ВІДПОВІСТИ  
TanDEN  

STELLANTIS досить активно та якісно інвестує в розвиток мережі.
теперь ще потрібно наситити ринок автомобілями в наявності.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація