Subaru анонсувала оновлений Forester STI Sport

Subaru анонсувала оновлений Forester STI Sport

27 червня 2022
0

Японська компанія Subaru за рік після рестайлінгу п'ятого покоління моделі Forester представила топову версію SUV для внутрішнього ринку. Новинка одержала позначення STI Sport. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Subaru Forester STI Sport виглядає більш спортивно. Головна відмінність новинки полягає у спортивних налаштуваннях підвіски, яка отримала передні амортизатори Hitachi Astemo SFRD, підготовлені командою STI, а також нові задні амортизатори. На думку творців, завдяки цьому керованість моделі значно перевершує базовий седан, попри те, що SUV має більш високий центр тяжіння.

Під капотом моделі розташовується турбований 1,8-літровий бензиновий двигун, який розвиває 177 к.с. та 300 Нм. У парі із ним працює варіатор CVT, а реалізувати потенціал цього тандему допомагає фірмова система повного приводу.

Відрізнити новинку зовні можна за червоними логотипами STI на решітці радіатора та задніх дверей, комплектом 18-дюймових алюмінієвих дисків, глянцевим декоративним вставкам на бамперах, задніх дверях та бокових «спідницях», виразному дифузору та задньому спойлеру.

Внутрішнє оздоблення виконане з бордової шкіри зі вставками з Nappa на сидіннях, дверях, центральній консолі та панелі приладів з червоним рядком і чорними акцентами. Крім того, автомобіль отримав власну комбінацію приладів STI Sport. Додаткове обладнання включає електропривод дверей багажника та розширений пакет електронних помічників водія (ADAS) EyeSight Safety Plus.

Поява Forester STI Sport на японському ринку запланована на 25 серпня. Вартість стане відома ближче до початку продажу.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація