Subaru Crosstrek отримав екстремальну позашляхову модифікацію Wilderness

Subaru Crosstrek отримав екстремальну позашляхову модифікацію Wilderness

07 квітня 2023
0

Subaru розширюють позашляхову лінійку Wilderness. Така версія з'явилася у Subaru Crosstrek 2023 (наступника моделі XV), а представили кросовер підвищеної прохідності на Нью-Йоркському автосалоні. Про це повідомляє офіційний сайт Subaru.

Рецепт створення Subaru Crosstrek Wilderness залишився незмінним. Кросовер отримав масивний пластиковий обвіс і скошені знизу бампери, а його кліренс збільшений з 218 до 240 мм. Крім того, у нього нова решітка радіатора, рейлінги для багажника на даху та 17-дюймові позашляхові шини Yokohama Geolandar.

Усередині новий Subaru Crosstrek Wilderness відрізняється особливим оздобленням шкірозамінником зі вставками мідного кольору. Також встановлені прогумовані килимки.

Комплектація Subaru Crosstrek у версії Wilderness поповнилася безключовим доступом і підігрівом передніх сидінь, а за доплату запропоновані електропривод крісла водія, панорамний дах та акустика Harman Kardon.

Новий Subaru Crosstrek Wilderness пропонують виключно з 2,5-літровим 185-сильним оппозитним мотором, варіатором та повним приводом. Нововведенням стали позашляхові режими X-Mode для бруду та снігу.

Кросовер Subaru Crosstrek Wilderness незабаром надійде у продаж. Вартість моделі стартує з 33 290 доларів.

Джерело: Фокус
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація