Компанія Subaru дещо освіжила кросовер Forester

Компанія Subaru дещо освіжила кросовер Forester

26 серпня 2023
0

Компанія Subaru представила оновлений кросовер Forester для Японії. Плановий рестайлінг модель п'ятого покоління пережила всього кілька років тому, а тому зміни цього разу скромні і стосуються переважно електроніки. Зовнішність залишилася недоторканою, як і лінійка силових агрегатів. Вартість Subaru Forester на японському ринку починається від 3069000 ієн (близько 21 тисячі доларів).

Серед змін - нові налаштування систем активної безпеки. Зокрема, покращено систему автоматичного гальмування під час руху заднім ходом, а сигнал при виявленні перешкоди тепер лунає більш довгий час.

Всі комплектації Subaru Forester для Японії за замовчуванням поставляються з пофарбованою в чорний колір антеною-плавником і спойлером на даху, запозиченими у топової версії STI Sport.

Виконання X-Break та Advance отримали електропривод дверей багажника. Крім цього, в арсенал X-Break входять сидіння з електроприводом та регулюванням у восьми напрямках для водія та переднього пасажира.

У моторну гаму входять дволітровий оппозитний «атмосферник» потужністю 150 кінських сил та оппозитна «турбочетвірка» 1.8 на 177 сил. Обидва працюють з варіатором Lineartronic та постійним повним приводом.

Джерело: Мотор
Фото: Subaru

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація