Subaru Impreza WRX STi в кузові «пікап» виставили на аукціон

Subaru Impreza WRX STi в кузові «пікап» виставили на аукціон

13 жовтня 2022
0

Аукціон Cars & Bids виставив на продаж конвертований у пікап седан Subaru Impreza WRX STi 2006 з пробігом 286 тис. км. Переробкою автомобіля займалися фахівці фірми Smyth Performance з Тівертона, штат Род-Айленд, США. Ця компанія виробляє комплекти для переобладнання на пікапи автомобілів Dodge Charger, Audi A4, VW Bettle та інших.

У процесі конвертації седану відрізали задню частину салону, відразу за центральною стійкою. На місці другого ряду сидінь й багажного відділення встановили двометрову алюмінієву платформу довжиною з заднім бортом, що відкидається. Впритул до нього з обох боків підходять задні половинчасті ліхтарі. Внутрішня ширина кузова між колісними арками, що заходять трохи всередину, сягає 900 мм. За бажанням клієнта в кузові встановлять сидіння від старого пікапа Subaru Brat.

Двигун седана модернізували, використавши деталі від COBB Accessport та електронний блок керування Turbo Tek. Також було застосовано вихлопну систему з нержавіючої сталі. У заводській версії віддача 2,5-літрового оппозитного 4-циліндрового двигуна з турбонаддувом складала 304 к.с. та 407 Нм крутного моменту. Працює мотор у зв'язці з шестиступінчастою механічною коробкою передач та повним приводом. Також доробки включають захисну пластину двигуна IAG Performance, сенсорний екран Kenwood, динаміки Alpine та 18-дюймові колісні диски.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація