Subaru оновила Outback

14 квітня 2022
1

Subaru представила у США оновлений Outback. Модель зазнала планового рестайлінгу через три роки після дебюту на тому ж Нью-Йоркському автосалоні: вірність локації пояснюється популярністю крос-універсала на північноамериканському ринку, де за минулий рік на ньому зупинили вибір 154 623 особи. Outback отримав «переглянуту» зовнішність та розширений функціонал бортової електроніки, який поповнився оригінальними «фішками».

 

Зовні оновлений Subaru Outback неважко впізнати по «іклам» на передньому бампері, витягнутим по вертикалі до підретушованих діодних фар, іншим «протитуманкам» і збільшеним накладкам на колісні арки. Нововведення не лише наблизили оформлення «стандартного» Outback до позашляхової версії Wilderness, але, як запевняють Subaru, підвищили рівень захисту на бездоріжжі. До речі, сама версія Wilderness поки що залишається без змін – вона дебютувала лише рік тому.

 

Серед інших відмінностей – решітка радіатора з більшими «сотами» та інший дизайн колісних дисків. Корма залишилася колишньою, якщо не брати до уваги відбивачів, які тепер горизонтальні.

За замовчуванням Outback оснащується останньою версією комплексу систем безпеки EyeSight, яка працює більш плавно і включає функцію автоматичного аварійного маневрування на швидкості до 80 кілометрів на годину. У топ-версії Touring до двох наявних камер додана ще і додаткова «ширококутна монокамера»: з її допомогою система краще і швидше розпізнає пішоходів та велосипедистів. У тому ж виконанні в салоні з'явилося дзеркало заднього виду з автозатемненням, компасом та вбудованим екраном.

Ще одне цікаве нововведення – технологія what3words (W3W), яка дозволяє ділитися місцем розташування за допомогою слів. W3W «наклала» на весь світ віртуальну сітку з «клітинками» площею близько трьох квадратних метрів, і для кожної з них використовується унікальна комбінація із трьох простих слів, якою можна поділитися з іншими водіями. Ця технологія дістанеться Outback з медіасистемою Starlink з 11,6-дюймовим екраном.

У моторній гамі змін немає. У США Outback оснащується 2,5-літровим атмосферним двигуном потужністю 185 кінських сил (тепер доступний в комплектації Onyx), а альтернативою служить 264-сильна «турбочетвірка» об'ємом 2,4 літра. Обидва працюють у тандемі з клиноцепним варіатором та системою повного приводу.

На риноку США оновлений Outback з'явиться восени.

Джерело: Subaru USA

Обговорення новини

dimmon  

та зробіть вже люк більше, як було в B13

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація