Subaru Outback отримав ювілейну спецверсію

Subaru Outback отримав ювілейну спецверсію

25 жовтня 2024
0

У лінійці Subaru Outback з'явилася нова версія з приставкою 30th Anniversary Edition у назві, яка вийде тиражем у 500 екземплярів.

Ця спецверсія приурочена до 30-річчя моделі, що зрозуміло з її назви. Від стандартної вона відрізняється затемненою решіткою радіатора, чорними акцентами на кузові та особливими 18-дюймовими матово-чорними колісними дисками.

Також Subaru Legacy Outback 30th Anniversary Edition отримав передні амортизатори Hitachi Astemo SFRD і задні Tecnica International з калібруваннями від відділення STI, що поліпшили якість їзди.

Фахівці підкоригували і салон кросовера, додавши в його оснащення аудіосистему Harman Kardon з десятьма динаміками і сабвуфером.

Оздоблення виконали зі шкіри Nappa відтінку слонової кістки, яка поєднується з темним вставками. На дверних картах і сидіннях присутня вишивка з назвою версії та ще є аналогічні значки.

Автомобіль комплектується 1,8-літровим турбодвигуном потужністю 177 к.с. і 300 Нм крутильного моменту, який працює в парі з варіатором Lineartronic і системою повного приводу.

Тираж моделі становитиме 500 екземплярів. У продаж на ринку Японії новинка від Subaru надійде наступного року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Subaru

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація