Subaru представила оновлений седан Legacy

Subaru представила оновлений седан Legacy

14 травня 2022
0

Опубліковані офіційні фото Subaru Legacy 2023. Флагманський седан марки пройшов оновлення та надійде у продаж з осені. Про це повідомляє офіційний сайт японського бренду.

Новий Subaru Legacy можна впізнати за зміненою передньою частиною. Седан D-класу отримав широку решітку радіатора з хромованою накладкою, V-подібний бампер та стрілоподібні фари. Крім того, з'явилася версія Sport із червоними вставками на кузові, 18-дюймовими дисками, невеликим заднім спойлером та двома вихлопними трубами.

Салон Subaru Legacy 2023 не зазнав змін, зате седан отримав нову версію мультимедійної системи Starlink з 11,6-дюймовим сенсорним дисплеєм. Крім того, автомобіль оснастили покращеним комплексом безпеки EyeSight, доповненим технологією автономного об'їзду перешкод.

Базовий Subaru Legacy, як і раніше, оснащений 2,5-літровим опозитним бензиновим двигуном потужністю 182 к. с. А ось для варіанту Sport придатний 2,4-літровий турбомотор на 260 к.с. від кросовера Subaru Ascent. Всі модифікації седана комплектуються виключно безступінчастим варіатором CVT Lineartronic та постійним повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація