Subaru відкликає понад 250 тисяч кросоверів через загрозу займання

Subaru відкликає понад 250 тисяч кросоверів через загрозу займання

11 грудня 2022
0

Subaru відкликає понад 250 тисяч кросоверів Ascent через загрозу займання. Прес-служба американської марки оголосила, що на 271 694 великих позашляховиках, випущених у період з 2019 по 2022 рік, неправильно реалізовано заземлення. Клема може розплавитися, а за невдалого збігу обставин автомобіль може спалахнути: такі випадки вже зафіксовані, проте Subaru стверджує, що поки інциденти обходилися без травм.

Subaru з'ясувала, що на дефектних кросоверах неправильно закручено болт заземлення електричного обігрівача салону. Його кріплення може оплавитись, що викликає неприємний запах, а при несприятливому збігу обставин проблема може призвести до пожежі.

Дилери Subaru перевірять зону заземлення і, за потреби, замінять неправильно вкручений болт. У деяких автомобілях може знадобитися заміна клеми заземлення та роз'єму. До завершення перевірки всім власникам нових Ascent радять паркуватися далеко від будівель та інших транспортних засобів, а при появі запаху гару відразу глушити машину і не користуватися автозапуском.

Джерело: Subaru

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація