Сучасний BMW M3 CSL вперше потрапив «на гачок» фотошпигунів

Сучасний BMW M3 CSL вперше потрапив «на гачок» фотошпигунів

30 червня 2022
0

Компанія BMW готується відсвяткувати 50-річчя свого М-підрозділу випуском найбільш екстремального M4-BMW 3.0 CSL Hommage. Купе, присвячене оригінальному M3 CSL 1970-х років, буде найбільш рідкісним і дорогим у лінійці. Тираж 600-сильної «дводверки» обмежать символічними 50 одиницями. За неофіційними даними, потенційним клієнтам спорткар обійдеться від 600 000 до 750 000 євро.

Раніше фотографії автомобіля опублікував у соціальних мережах глава спортивного підрозділу марки Франк ван Міл. Нова, більш інформативна порція знімків з’явилася завдяки фотошпигунам. На них прототип все ще прикритий яскравим камуфляжем, але знімки зроблені з різних сторін.

Як і передбачалося, BMW 3.0 CSL Hommage побудований на базі актуального M4 CSL. Від серійної моделі «ювілейне» купе відрізняється дизайном решітки радіатора, фар, переднього бампера, капота і заднього дифузора. На даху спорткара красується спойлер у стилістиці оригінального M3 CSL 1972 року. На кормі розташувалося величеньке антикрило з інтегрованими в крила стійками.

Жодної офіційної технічної інформації про новий спорткар наразі немає. Імовірно, купе укомплектують рядним 3,0-літровим турбованим мотором V6 форсованим до 600 к.с. Максимальний крутильний момент становить 700 Нм. Для порівняння, у базового M4 CSL віддача такого двигуна становить 550 к.с. і 650 Нм.

Працювати агрегат буде в зв'язці з шестиступеневою механічною коробкою передач і заднім приводом. З місця до 100 км/год купе зможе прискорюватися за 3,5 секунди, тобто на 0,2 секунди швидше донора.

Прем'єра BMW 3.0 CSL Hommage відбудеться до кінця 2022 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarExpert

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація