Супергібрид Ferrari SF90 Stradale приміряв ліврею «леманівського» 499P

Супергібрид Ferrari SF90 Stradale приміряв ліврею «леманівського» 499P

19 червня 2023
0

Цього року, через 50 років відсутності, гоночна команда Ferrari повернулася до Ле-Ману. Це повернення принесло італійській команді перемогу в загальному заліку, десяту у своїй історії. Обійти суперників Ferrari AF Corse допоміг гіперкар Ferrari 499P.

Відсвяткувати свій успіх італійська марка вирішила особливим способом. Власникам супергібриду Ferrari SF90 Stradale запропонували спеціальне забарвлення кузова, стилізоване під гоночний 499P.

Основний колір кузова червоний. На капоті, над лобовим склом та дверях - жовті смуги відтінку Giallo Modena. Також у жовтий пофарбовані корпуси бічних дзеркал заднього виду, задній спліттер та гальмівні супорти. На капоті та дверях вручну нанесена цифра «50», стартовий номер переможного спортпрототипу. Він доповнений логотипом чемпіонату світу з гонок на витривалість FIA WEC. По центру переднього сплітера - італійський прапор.

Також прапор Італії прикрасить рульове колесо. Крім того, кожний автомобіль отримає памятну табличку, яка нагадуватиме про повернення Ferrari до Ле-Ману.

За заявою виробника, особлива ліврея доступна «обраній кількості клієнтів». Їхня кількість, як і вартість особливого фарбування кузова, не озвучуються.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація